Panevėžiečiai nestovi vietoje – pristato jau ketvirtą išskirtinį produktą

Penkiolika metų Panevėžyje veikianti bendrovė „Euro Meta“ naująjį statybų sezoną pasitinka su dar viena naujove – savo klientams siūlys naują plieninių dailylenčių modelį. Bendrovės vadovas Justas Narkevičius sako, kad naujasis produktas skirtas rąstų imitaciją mėgstantiems klientams.

„Tai yra ketvirtasis mūsų produktas, kurį ilgai kūrėme, nes nebuvo paprasta technologiškai tokį projektą įgyvendinti – buvo sukurtas visiškai naujos staklės ir kita gamybos įranga“, – sako J. Narkevičius.

Anot bendrovės vadovo, naujasis produktas sukurtas atsižvelgiant į vartotojų poreikius: „Vienas svarbiausių dalykų, į kurį kreipiame dėmesį kurdami naujus produktus, – klientų norai ir poreikiai. Praėjusią vasarą pastebėjome, kad žmonės vis labiau domisi rąstų imitacija, o tai buvo vienintelis fasadinių lentelių profilis, kurio iki šiol pasiūlyti negalėjome. Rąstų imitacija – tai kai metalas išlenkiamas sukuriant pusapvalės dailylentės/rąstelio vaizdą. Tokiomis dailylentėmis apkaltas namas atrodo lyg būtų medinis. Ir mums pavyko beveik tobulai tai sukurti.“

Ilgaamžės dailylentės

„Euro Meta“ vadovas sako, kad SIDING dailylentės atsirado matant klientų poreikį metalo danga dengti ne tik stogus, bet ir sienas.

„Plieninės dailylentės atsirado labai netikėtai. Lietuvoje pradėjome prekiauti medienos imitacijos dangomis ir daug klientų ėmė klausinėti, ar negalima jų kalti ant sienų. Pabandėme sukurti kelis pavyzdžius ir taip gimė produktai „Siding“ – natūralios medienos imitacijos plieninės dailylentės“, – sako bendrovės „Euro Meta“ vadovas J. Narkevičius.

Anot J. Narkevičiaus, gaminant bet kokį produktą labai svarbu ne tik dizainas, bet ir ilgaamžiškumas, praktiškumas. Šiuolaikinis žmogus ne tik moka gerai skaičiuoti pinigus, bet labiau už viską vertina savo laiką ir produktus, kuriems nereikia skirti ypatingo dėmesio ar kitaip prižiūrėti.

„Kitas svarbus dalykas, kurį girdime iš klientų, yra noras, kad produktai būtų ilgaamžiai. Lietuviai ieško patvarių ir ekologiškų produktų, o plienas – puiki plastiko alternatyva. Plieninės dailylentės yra patvaresnės ir tarnauja daug ilgiau, nes pati medžiaga yra daug atsparesnė. Kitas svarbus dalykas yra tai, kad plienas nesideformuoja, jį labai paprasta prižiūrėti, prireikus užtenka nuplauti, be to, jis atsparus mikroorganizmams ir pelėsiui. Skirtumų yra, bet reikia suprasti, kad plienas visada bus pranašesnis už plastiką ir medį. Mūsų produkcija labai atspari Baltijos regionui ir Skandinavijos šalims būdingiems dideliems temperatūros skirtumams“, – sako Justas.

„Tarp mūsų klientų yra daug įvairaus amžiaus namus statančių žmonių ir jiems ypač svarbu, kad tektų kuo mažiau rūpintis namo išvaizda ir nereikėtų skirti laiko jos priežiūrai. Pranašumų yra labai daug“, – sako pašnekovas.

Dėl SIDING skambinkite telefonu 865858198, arba rašykite el. paštu siding@eurometa.lt

Šioje svetainėje naudojame slapukus jos funkcionalumo, vartotojo patirties gerinimo ir rinkodaros tikslais. Paspaudę „sutinku“ sutiksite su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite slapukų politikoje.